Menu


Sollicitatieprocedure


Volckaert richt zich op complexe ouderenzorg, in drie locaties in Oosterhout en een grote locatie in Dongen. Iedere locatie heeft een eigen karakter.

Wonen in één van de locaties doet recht aan de vrijheid en levensstijl van elke cliënt. Wij bieden waar nodig begeleiding, zorg, behandeling en comfortdiensten aan. Ongeveer 900 medewerkers en 500 vrijwilligers zetten zich in voor zo’n 750 cliënten.


De afgelopen jaren hebben we ons ingezet voor een verandering van cultuur en organisatie. Hiervoor is samen met de cliëntenraad gekozen voor het thema eigenaarschap.

Eigenaarschap bij cliënten, waarbij keuzevrijheid en verantwoordelijkheid voorop staan. 

En eigenaarschap bij onze medewerkers wat leidt tot een grotere mate van zelforganisatie. 

Hierin maakt Volckaert onderdeel uit van het landelijke koploperproject “Waardigheid en Trots”.
Sollicitant selfserviceDe procedureStap 1: Solliciteren

Vul bij een vacature het online sollicitatieformulier in.Stap 2: Op gesprek

Als je sollicitatie positief wordt ontvangen zul je per email een uitnodiging krijgen voor een gesprek.Stap 3: Gegevens aanvullen

Bij een positief laatste gesprek zul je via deze site het verzoek krijgen gegevens aan te vullen en documenten te uploaden. 


WERKEN EN LEREN BIJ VOLCKAERTWerken bij Volckaert betekent werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Volckaert heeft diverse opleidingsmogelijkheden om je verder te kunnen ontwikkelen zoals vakinhoudelijke opleidingen, maar ook ondersteuning bij persoonlijke groei en loopbaaninvulling.